Uw therapeut is er van overtuigd dat bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en gaat daarom een groot avontuur aan. 

Op één April gaat ze vertrekken vanuit Epe voor een voetreis naar Rome. De Praktijk is daarom gesloten van 15 maart tot 15 september.

logo neurovisie

Mijn naam is Jannemieke van Donkelaar-Wietsma, geboren in 1965 in Schildwolde. Ik ben opgegroeid in een onderwijzersgezin onder de rook van Amsterdam en heb een verpleegkundige achtergrond. Ik ben als verpleegkundige vooral werkzaam geweest in de thuiszorg. Eerst in de uitvoering en later in allerlei management functies. Tot 2015 heb ik mij ingezet voor stichting Present Den Helder als algemeen coördinator/directeur. In 2006 ben ik naast mijn werk als verpleegkundig staffunctionaris begonnen als therapeut in praktijk NeuroVisie.

NeuroVisie is een praktijk voor natuurgeneeskunde waar vooral biofotonen therapie gegeven wordt met behulp van de Chiren. Aanvullend op de behandelingen kunnen PMA sessies ingezet worden en waar nodig ondersteuning gegeven worden op orthomoleculair gebied, voeding en leefstijl.

Neuro staat voor het neurofysiologisch systeem en Visie voor kijken, zienswijze.
In de praktijk wordt gewerkt vanuit een christelijke levensvisie. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de VBAG en RBCZ. Behandelingen worden (vaak gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Raadpleeg hiervoor uw verzekering.

Uw therapeut is breed opgeleid: