Uw therapeut is er van overtuigd dat bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en gaat daarom een groot avontuur aan. 

Op één April gaat ze vertrekken vanuit Epe voor een voetreis naar Rome. De Praktijk is daarom gesloten van 15 maart tot 15 september.

logo neurovisie

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde

In praktijk NeuroVisie wordt gewerkt op een natuurgeneeskundige wijze.

Natuurgeneeskunde is de verzamelnaam voor geneeswijzen die gebruik maken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waarbij methoden en technieken ingezet worden die het zelfbeschermende en zelfgenezende proces stimuleren met hulp van natuurlijke middelen.

Lichaam en geest vormen één geheel.  Via biochemische signalen zijn lichaam en geest voortdurend met elkaar in contact.  Als de interne communicatie niet goed verloopt en systemen onvoldoende met elkaar kunnen samenwerken, loop je de kans ziek te worden. Slaap, ontspanning, voeding en beweging zijn belangrijke elementen die van invloed kunnen zijn op het evenwicht binnen de interne regelsystemen.

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft nieuwe inzichten gegeven over het DNA, ons genetisch materiaal. Tot voor kort werd er vanuit gegaan dat je van alles door kon geven aan je nageslacht, zonder dat je daar invloed op had. Inmiddels weten we vanuit de epigenetica, dat ons DNA positief beïnvloed kan worden en genen aan- en uitgezet kunnen worden. Je doet dit door de samenwerking in de regelsystemen te optimaliseren door b.v. voldoende lichaamsbeweging te nemen, elimineren van belastende stoffen, optimale voeding binnen krijgen, je geestelijk welzijn op peil brengen en zelfs het klimaat en het milieu hebben daar invloed op.