Uw therapeut is er van overtuigd dat bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en gaat daarom een groot avontuur aan. 

Op één April gaat ze vertrekken vanuit Epe voor een voetreis naar Rome. De Praktijk is daarom gesloten van 15 maart tot 15 september.

logo neurovisie

Afspraak, waarneming, consult en tarieven

Algemene voorwaarden en afspraken 

Afspraak

Een afspraak maken kan voor de maandag tot donderdag in Epe Dit kan telefonisch: 06-36 16 64 83 of via de mail: neurovisie@gmail.com 

Let op, in verband met onze de voetreis naar Rome, is het niet mogelijk om afspraken te maken van 15 maart tot 15 september 2024.  

Voor een goed verloop van de behandelingen is het belangrijk dat na de start, de tweede behandeling 3-4 dagen later gepland wordt. De derde behandeling volgt in de regel 6-7 dagen later. Daarna volgen wekelijkse behandelingen of zo vaak als nodig is voor uw behandeling.

Biofotonen behandelingen duren de eerste keer ongeveer 2 uur, vervolgbehandelingen 1-1,5 uur. (Bij kinderen korter.)

Natuurgeneeskundige consulten worden alleen gegeven in combinatie met biofotonen behandelingen, in de loop van een biofotonen traject wordt gekeken of het zinvol is bepaalde dieetaanpassingen te doen of  ondersteuning te geven in de vorm van supplementen. Gebruikt u al supplementen, dan is het verstandig om (tijdelijk) te stoppen met het gebruik van supplementen, dit kan nml. de behandelingen negatief beïnvloeden. Neem in voorkomende gevallen uw supplementen wel mee naar de 1e afspraak.

Praktijk locatie

 • Epe, Tongerenseweg 103, 8162 PL. Vrij parkeren voor het huis aan de straat of via het weggetje naast de kerstbomen bij de ingang naar de voordeur aan de rechterzijde.

Tarieven

 • Biofotonen behandeling kinderen  t/m 17 jaar €95,- per behandeling (Baby’s tot één jaar worden gratis mee behandeld met een van de ouders)
 • Biofotonen behandeling vanaf 18 jaar  €105,- per behandeling
 • Huur Chikey incl. voetplaten en middelenkaart voor dyslectiebehandeling €100,00 per 10 dagen
 • Neurotransmitterprofiel, inclusief uitleg en basisadvies per mail €80,-
 • Neurotransmitterprofiel met een uitgebreid advies tijdens een consult: €105,-
 • Huisbezoek €40,- plus het consult en reiskosten, (helaas alleen nog mogelijk in bijzondere situaties)
 • Niet nagekomen afspraken en afspraken die korter dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden volledig in rekening gebracht.

Goed om te weten
Rekeningen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Uw behandelaar is aangesloten bij de VBAG onder licentienummer 211 11 116. Ik ben opgenomen in de Zorg en Kieslijst van VGZ, dit is een voorwaarde om voor vergoeding in aanmerking te komen. Informeer zelf van tevoren bij uw zorgverzekering. De praktijk is terug te vinden onder de AGB code 90054170.

Elke ziektekostenverzekering hanteert haar eigen regels, NeuroVisie is niet aansprakelijk voor niet declarabele rekeningen, u bent te allen tijde verplicht uw rekeningen te voldoen. NeuroVisie declareert niet aan zorgverzekeraars, u bent daar zelf verantwoordelijk voor.

Let op! de meeste ziektekostenverzekeraars hanteren (helaas) een dagvergoeding, tussen de €25,- en €80,- ongeacht de hoogte van uw besteedbare budget. NeuroVisie is niet bij machte daar enige invloed op uit te oefenen, deelrekeningen worden NIET gemaakt.

Wilt u een andere aanvullende verzekering, kijk dan op www.zorgwijzer.nl om te zien welke verzekering het beste bij u past.

Veel werkgevers vergoeden coaching voor hun werknemers

 • In geval van een uitkering; vraag de uitkeringsinstantie, UWV of gemeente, om een re-integratiebudget.
 • In veel gevallen is bij een eigen bedrijf coaching aftrekbaar van de belasting. Let op, de genoemde tarieven voor coaching zijn ex BTW.
 • Mocht er geen betalingsmogelijkheid zijn en komen alle kosten voor eigen rekening, dan is overleg mogelijk over een betalingsregeling.

Betaling

Consulten betaald u bij voorkeur contant met uw pinpas na afloop van de behandeling, een mobiel pinapparaat is aanwezig. Maakt u het liever handmatig via uw bank over, dan betaald u binnen de aangegeven tijd op bankrekening NL 84 KNAB 0257632042 t.n.v. NeuroVisie te Epe, onder vermelding van de laatste 4 cijfers van het factuurnummer. De factuur krijgt u in de regel direct mee.

Waarneming:

Bij problemen neemt u in eerste instantie contact op met uw huisarts of behandelend specialist. Doet zich iets voor waarvoor u tijdens mijn afwezigheid een biofotonenbehandeling nodig hebt, dan kunt u contact opnemen met

Certified Biontologists®  Ymkje de Groot, Praktijk Ydemdito, Donkervoorterweg 12, 3771 RS Barneveld. info@ydemdito.nl

 

Andere gecertificeerde biontologen: 

 • Harlingen: Annette de Brueijs en Feiko Mintjes, aanhetwad@gmail.com

Via internet zijn de volgende praktijken te vinden: 

 • Kudelstaart: Lisette Burgers, lisetteburgers@gmail.com
 • Delfgouw: Wendy Schouten, wendy@biofotonen.com
 • Bellingwolde: Yvonne Visser, info@chirene.nl
 • Marum: Ester Reitsma, ester@praktijkgezond.nl
 • Akersloot/Egmond: Oscar de Looij/Petra Calis, info@biofotonenlimmen.nl
 • Eck en Wiel en Utrecht: Silvia van Ginkel, sylviavanginkel@gmail.com
 • Loppersum: Biolithe, info@biolithe.nl
 

Kortingscodes supplementen:

Ook tijdens mijn afwezigheid kunt u supplementen met korting aanschaffen, gebruik daarvoor de volgende codes: 

Nutrition Company code: 24537215

Energetica Natura code: 0319913

CellCare code: NEU