Uw therapeut is er van overtuigd dat bewegen een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en gaat daarom een groot avontuur aan. 

Op één April gaat ze vertrekken vanuit Epe voor een voetreis naar Rome. De Praktijk is daarom gesloten van 15 maart tot 15 september.

logo neurovisie

Regelmatig krijg ik de vraag of er boeken bestaan over de werking van biofotonen.

Er is bij mijn weten niet veel in boekvorm beschikbaar, maar wilt u een mooie uitleg over deze ingewikkelde materie, dan raad ik het boek “Eindeloos bewustzijn” aan van Pim van Lommel. In een wetenschappelijke visie op de bijna-dood ervaring, beschrijft deze cardioloog uitvoerig de werking van biofotonen in ons lichaam.

Ik werk vanuit het besef dat alleen de Here kan genezen. Ik mag daarbij een instrument zijn. Het kan gebeuren dat je tijdens de behandelingen op een punt terechtkomt waarop we moeten vaststellen dat (verder) herstel uitblijft. Het kan zijn dat dit komt door een structureel probleem waarbij organen of weefsel al zo beschadigd is dat verder herstel, menselijker wijs niet mogelijk is.

Ook kan het zijn dat er sprake is van gebondenheid waarvan u losgemaakt zou moeten worden. In steeds meer kerken is daarvoor bevrijdingspastoraat beschikbaar. Ook kunt u terecht bij b.v. Vrij Zijn conferenties.

Er zijn veel boeken geschreven over genezing en bevrijding. Een paar voorbeelden zijn: